Spring til hovedindhold

2021 Estate Pinot Noir

Vina Errazuriz

kr99.00
(ingen anmeldelser endnu) Skriv en anmeldelse

Smagskommentar: Skøn aroma af duftende, røde bær, hvor en smule vanilje og kanel melder sig. Sødmefuld uden at kamme over og med fine præg af brombær og røde kirsebær.

Beskrivelse: Estate-vinene er en hyldest til Viña Errazuriz' estate, som har været centrum for Errazuriz gennem seks generationer. Vinene hver enkelt drues karakter, som kombineret med en lagring gennem seks måneder på franske egetræsfade, får dem til at skille sig ud for deres friskhed, frugt og balance.

Om Viña Errazuriz Det var den navnkundige Don Maximiano Errázuriz, der grundlagde Viña Errázuriz i 1870. Med store visioner for fremtiden og sin innovative ideer plantede han de første franske druesorter i Aconcagua Valley. Udover det store vinøse engagement, var Errázuriz også politiker og diplomat. Han blev født i Santiago i 1832, ind i en familie af baskisk oprindelse, der kom til Chile i 1735. Siden har to medlemmer af familien været præsidenter, to har været ærkebiskopper af Santiago og andre har været diplomater, forfattere og forretningsmænd, der har bidraget til udviklingen af ​​Chile. Hans store arbejde blev overleveret til kommende generationer i familien, og på lidt over et århundrede konsoliderede hans efterkommere vingården og placerede deres vine blandt det absolut bedste på hele kontinentet Sydamerika. I dag er Viña Errazuriz derfor verdensberømt for vine af meget høj kvalitet.

Specifikationer Producent: Vina Errazuriz Land: Chile Område: Aconcagua Valley Type: Rødvin Årgang: 2021 Dyrkningsmetode: Konventionel Druesammensætning: Pinot Noir Serveringsforslag: Risotto, Lyst kød, Fjerkræ, Milde oste, Grøntsagsretter Alkohol: 13.5% Proptype: Skruelåg Flaskestørrelse: 75 cl