Spring til hovedindhold

2017 Chardonnay, Ashleys Vineyard

Fess Parker

kr329.00
(ingen anmeldelser endnu) Skriv en anmeldelse
UPC:
718038556177

Smagskommentar: Duften er fyldt med ananas, pære, citrus, lime, hasselnødder og krydderier. Smagen er ren frugt tilsat toner af vanille og pære. Eftersmagen er flot afbalanceret af den diskrete syre.

Vinifikation: Traditionel vinificering, hvor vinen lagres på knap 50% nye egetræsfade i 10 måneder.

Beskrivelse: Californisk vin i verdensklasse. Vinhuset åbnede i 1994 og er bygget, så det ligner en farm med en stor stenpejs, stengulve, en stor veranda, billeder og andet fra Fess Parkers år som Davy Crockett. Nybyggerstilen er stadig levende, samtidig med at vinhusets altoverskyggende mål er at blive et af verdens førende vinhuse, hvor man søger efter den bedste kvalitet samtidig med, at man stadig skal kunne betragte det som et godt køb. Parker-familien besluttede ganske tidligt i forløbet at fokusere på Rhône-varietaler (Syrah og Viognier) og Bourgogne-varietaler (Pinot Noir og Chardonnay) som de fire solide fundamenter i deres vinprogram. Som en del af husets strategi har familien lige siden starten investeret i de allerbedste vinmarker i Santa Barbara County. Bevæbnet med masser af kvalitetsdruer og to tidligere trofævindere af San Francisco International Wine Competitions “Winemaker of the Year”, nemlig Eli Parker i 2006 og Blair Fox i 2008, har man den helt rette kombination af råmateriale, flid og passion i kælderen, som er med til at skabe prisvindende vine år efter år.

Specifikationer Producent: Fess Parker Winery Land: USA Område: Californien Underområde: Santa Barbara Type: Hvidvin Årgang: 2017 Dyrkningsmetode: Konventionel Druesammensætning: Chardonnay Glastype: Oaked Chardonnay Serveringsforslag: Fjerkræ, Lyst kød Fadlagring: 10 måneder Alkohol: 14.2% Proptype: Kork Flaskestørrelse: 75 cl 

Videoer Skjul videoer Vis videoer