Spring til hovedindhold

Villa di Mare Cataratto/ Chardonnay, IGT

MGM Mondo del Vino

kr79.00
(ingen anmeldelser endnu) Skriv en anmeldelse
SKU:
334978541
UPC:
8033765181433
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Smagskommentar: Sommerlig, lys og gylden med en decideret skamløst lokkende smag og aroma af frisk, eksotisk frugt med en fin fylde og hint af sødmefuld vanilje.

Om MGM Mondo del Vino Topmoderne italiensk vin. MGM Mondo del Vino har en ultramoderne vingård fyldt med "state-of-the-art" udstyr, placeret på en stejl bjergskråning midt i landsbyen Priocca, tæt på Asti i Piemonte. Tyngdekraften transporterer vinen, og de forskellige etaper af produktionen glider stille og roligt mod foden af bjerget, hvor lagerfaciliteterne er placeret - i øvrigt et topmoderne, fuldautomatisk lager. Selve vineriet er delvist omlagt til "grønt", og der arbejdes målrettet med miljøbeviste dyrknings- og produktionsmetoder. MGM har nogle af Italiens bedste ønologer ansat, så som Gaetane Carron og Scipione Giuliani. Dog arbejder det faste team også sammen med et team af ”flying winemakers” til hver ny høst for at få inspiration og input.

Specifikationer Producent: MGM Mondo del Vino Land: Italien Område: Sicilien Klassifikation: IGT Type: Hvidvin Dyrkningsmetode: Konventionel Druesammensætning: Cataratto, Chardonnay Glastype: Chardonnay / Viognier Serveringsforslag: Skaldyr, Lyse fisk, Apéritif Alkohol: 12.5% Proptype: Skruelåg Flaskestørrelse: 75 cl