Spring til hovedindhold

2020 Grande Courtade Rosé, IGP, 150 cl

kr199.00
(ingen anmeldelser endnu) Skriv en anmeldelse
UPC:
3352260145708
Føjer til indkøbskurv... Varen er blevet tilføjet

Flot vin, vi er meget begejstrede for. Vinen består af en blanding af Merlot, Cabernet Sauvigon og Pinot Noir, som høstes i et gammelt flodleje, hvor jordbunden har et ekstraordinært højt indhold af mineraler. En virkelig flot og frisk rose med hint af vilde jordbær i aromaen og en sprød og frugtig mundfylde.

Grande Courtade Domaine de grande Courtade er beliggende midt i et fantastisk amfiteater hvor jordbunden har et højt indhold af kalksten, hvilket gør det nærmest ideelt til vindyrkning.

Grande Courtade er omgivet og vinmarker og oliventræer i et terroir, som nærmest hensætter én til et romersk amfiteater. Druerne er usædvanlig friske og fyldige for området. Det kan Familien Fabre takke en udtørret mose fra middelalderen for. Leret i de nedre vinmarker skaber udgangspunktet for flotte, mineralske hvidvine, mens den sandede jord længere oppe er godt terroir for rosévin og det øverste, solbeskinnede marker er ideelt for rødvinsdruer. Her ligger små gårde om omgiver familiens stenbygning fra 1500-tallet. Her bruges stadig familiens egne, selvbyggede egetræsfade, som bruges til at modne vinene i den delvist underjordiske kælder. Det varierede terroir gør det anvendeligt for en bred vifte af druetyper. Her er den klassisk franske Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir og Merlot. Men også Alicante-Bouschet, Malbec og Alvarinho

Om Famille Fabre Hos franske Famille Fabre, som for mange andre gode winemakers, er et respektfuldt forhold til naturen af afgørende betydning. Siden 1991 har Louis Fabre været banebrydende for husets omstilling til økologisk vindyrkning og var en af ​​de første Languedoc-vinproducenter, der for alvor blev grøn. Han fortsætter den dag i dag med at prioritere og udvikle et økobevidst landbrug og vinfremstilling, at udforske nye metoder og er altid på udkig efter nye løsninger på de miljøproblemer, vi står over for. Mantraet er: "Kvalitet er ikke en tilstand, det er en vej".

Specifikationer Producent: Famille Fabre Land: Frankrig Område: Sydfrankrig Underområde: Pays d´Oc Klassifikation: IGP Type: Rosévin Årgang: 2020 Dyrkningsmetode: Økologisk Druesammensætning: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir Glastype: Rosé Serveringsforslag: Pizza, Risotto, Lyst kød, Pastaretter, Tapas Alkohol: 12.5% Proptype: Kork Flaskestørrelse: 150 cl 

Videoer Skjul videoer Vis videoer